Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska göra det. Som det är med någonting, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. De råd som ingår i denna artikel kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, när du slutar hjälpa dig i framtiden.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din insats för att sluta röka för gott.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS ! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka stannar bara just nu. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Sluta bara – och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

De första dagarna av att sluta är de svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de första två dagarna kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast. Regelbunden träning kan också hjälpa dig att avvärja eventuell viktökning. De endorfiner som släpps under träningen kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass, vilket hjälper till att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Rökning är ibland det du gör i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad.

Skapa en verbal lista med anledningarna till att vilja sluta. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Det här är ett enkelt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga än att röka.

Sluta röka

Tips! Vila är viktigt när du slutar röka. För de flesta människor stannar de sent om natten och ökar cigarettbehovet.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte med en ny diet när du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och magera mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

För närvarande bör vikten av att lära sig mer om att sluta röka vara tydlig. Det blir enkelt att sluta när du förstår vad som fungerar. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Gå ut och implementera denna information.Source link