Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Om du arbetar inomhus, är du tvungen att röka utomhus oavsett väder. Du är i huvudsak kedjad till dina cigaretter hela dagen, och att vara borta från dem kan vara en kamp. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag för att hjälpa dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Siktmål

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända enkelt när ditt engagemang blir starkare.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala om till en läkare innan du börjar träna någon form av träningspass.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. De konstanta begären kan överväldiga dig. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Planera belöningar själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Det här låter dig bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har gjort.

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan komma att hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister inom ditt område.

Planera dig för att hantera stressiga situationer. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Tänk på de troliga följderna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Jag tror inte att du vill vara på den förlorade slutet av den här statistiken.

Sluta röka

TIPS! Försök inte sluta röka utan stöd. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana.

Att känna sig redo att sluta röka är hälften av slaget. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link