Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Det finns många positiva saker som kommer ut ur beslutet att sluta röka. Håll dessa fördelar i ditt sinne och samla tekniker som är till hjälp, som de som följer av artikeln nedan, för att hjälpa dig. Använd dessa tips för att bli en framgångsrik icke-rökare.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt . Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en stor process att sluta röka. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vana.

Gör inte allt här själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla bort från vagnen.

För att undvika sprickbildning under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Troligtvis vet du redan att rökning är dålig för dig. Om detta inte räcker för att få dig att sluta, kan du använda de användbara tipsen ovan för att hålla din motivation hög. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du avvärjer de initiala fysiologiska begär som följer med att sluta. Snart kan du börja njuta av livet för en glad, frisk, icke-rökare.Source link