Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Om du hoppas sluta röka, måste du ha en personlig önskan att sluta. Du kommer att skörda otaliga belöningar från att sluta. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Förslaget nedan hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Supportgrupp

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Skapa en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tala med en läkare innan du börjar träna någon form av träningspass.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill lyckas med det. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.Source link