Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Att ta bort dig själv emotionellt från rökningens vana och avsluta det för gott, använd följande råd för att komma igång.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Försök aldrig sluta röka själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Tips! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Varje år använder tusentals människor tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Försök att inte röka så mycket. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. För att skära tillbaka, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Denna strategi kan verka hård. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en process.

Sluta röka detta ögonblick. I stället för att välja en dag på vägen för att sluta, gör det idag. När du slutar minskar du risken för skadliga hälsoeffekter. Detta hindrar dig också från att skada andra med begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Börja träna regelbundet. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Även om du får enorma fördelar med endorfinet som produceras genom träning, kommer det inte att ersätta nikotinhöjden, men åtminstone kommer det att lugna dina begär att röka.

Som du förstår, behöver stoppa röka inte vara en mardröm. Med beslutsamhet, engagemang och disciplin kan du framgångsrikt sluta röka. Du kan bara överraska dig själv med vad du kan när du verkligen tänker på det!Source link