Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Om du verkligen vill lyckas med din rökningstopp, måste du vara vederbörligen motiverad. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Secondhand Smoke

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Använd internet för att hitta online supportgrupper och forum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer de som går igenom samma sak du bättre att förstå dina kampar.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Ta hänsyn till effekterna på din familj som kan vara orsakad av din dåliga rökning vana och använda den som motivation för att hjälpa dig att sluta. Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Bli inte ett nummer!

Det är dags att sluta röka. Sluta bara just nu. Planera inte en dag för att sluta längre ner i linjen. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig begagnad rök.

Sluta röka dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link