Mycket effektiva strategier för att få dig att sluta röka


Din familj tycker att det vore i ditt intresse att sluta röka. Det är också något som din läkare rekommenderar. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Vad hindrar dig? Det finns ingen bättre tid än att sluta röka, så fortsätt läsa för några mycket användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Support Group

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.Source link