Mycket effektiva strategier för att få dig att sluta röka


Det finns få rökare som inte inser att de ska sluta röka. Har du någonsin hört en rökare som påpekade hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Läs vidare för att ta reda på vad som har fungerat för mer råd och dela med sig av sin expertis.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 95 procents succeshastighet. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dig större chans att lyckas.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Undvik att gå kallt kalkon.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Avsluta kan vara en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du måste förbli motiverad och faktiskt sluta.

Övning är också en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en svår process, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, deprimerad eller rastlös. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att bekämpa eventuella uppmaningar eller frestelser som du har under dagen.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om mental missbruk.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv om att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla sig i vikt. Endorfinerna från viss utsträckning.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kommer att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses att röka.

Gör en mantra av dina främsta anledningar att sluta. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Detta är ett värdefullt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare för dig.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Många människor som slutar röka vill bära runt hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter är också ett bra ersättare för snabb lättnad.

Var medveten om vad dina vanor är. När vill du röka?

Planera belöningar när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna påtagliga fördel av att undvika rökning kan motivera dig att hålla sig till ett rökfritt liv.

Tips! När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Många som lyckades sluta röka utan att använda en stoppmetod har förlitat sig på att förnya sina utsikter. Om du liknar att sluta röka för att ta det dag för dag, hittar du det mycket enklare att hantera.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.

En korrekt förståelse av ämnet är alltid det bästa verktyget när man påbörjar en ny resa. För att lyckas med ämnet Array, kommer mycket tid att utbilda sig själv att bli nödvändig. Använd kunskapen här för att se till att din upplevelse är bra.Source link