Mycket effektiva strategier för att få dig att sluta röka


Det kan vara svårt att räkna ut exakt hur man slutar röka när det finns så mycket tryck och inflytande att hålla kvar på det. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Denna artikel kan hjälpa!

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla gör saker på egen väg. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Gör en lista för dig själv.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Tips! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Få hjälp av andra. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill ändra.

Tips! Börja med träningsrutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Fokusera på de positiva förändringarna som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Sluta röka

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Medan den här metoden kan verka lite svår.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte ens en puff. "Även om det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Lös upp innan du ens är frestad att aldrig försöka "bara en".

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. De flesta misslyckas med sitt första försök, men använder det som en lärande för din nästa gång. Identifiera de faktorer som leder till ditt återfall och lär dig av det. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i framtiden.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Ta bort påminnelserna och triggarna som gör att du vill röka kan också hjälpa dig att sluta röka. Skura ditt hus för att hitta alla askkoppar, tändare och tomma förpackningar och kasta bort dem. Rengör ditt hem, din bil och alla dina kläder för att bli av med den här smutsiga lukten. Detta kommer att hjälpa dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Övergång från att röka för att träna. De endorfiner som släpps efter träning ökar ditt humör och blir fysiska är ett utmärkt sätt att distrahera dig själv när du längtar efter en cigarett. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Se om din rökningslösningspersonal kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor att sluta röka. Dra fördel av de olika typerna av läkemedel och förfaranden som finns tillgängliga för att sluta röka. Det finns strategier som använder nikotinersättning och andra som kan minska uttagsbehovet, liksom många andra alternativ. Ha en chatt med din läkare om din rökning vana och se vilka tekniker de rekommenderar för att sluta.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Använda de tips du läser är det bästa sättet att sluta röka utan att gå igenom mycket stress. Samarbeta med andra som vill sluta röka och använda de verktyg och tekniker som ges här för att motivera hela gruppen att nå sina mål.Source link