Mycket effektiva strategier för att få dig att sluta röka


Många människor har en önskan om att sluta röka. Men de förlorar ofta viljan att göra det utan att ens försöka. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Försök med alla följande tips, och du kan bli förvånad över din framgång.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller gemenskapskollegiet.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta röka är en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter samt förbättra din övergripande hälsa. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Du börjar naturligtvis begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

TIPS! Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att sluta.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av nikotin ersättningsprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Många människor vill sluta röka, men många kan inte göra det. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link