Mycket effektiva strategier för att få dig att sluta röka


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta vad du lär dig och använd det bra för att sluta röka för alltid.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan eventuellt vara det tryck som hjälper dig att behålla dig för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du arbetar för att sluta röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Älskade Ones

Klipp ner på rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

TIPS! Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Det är inte enkelt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att komma ihåg de skäl som du ville sluta börja med.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. När du gör det en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett, och sedan undvika dem. Det kan till exempel vara nödvändigt att byta upp din dagliga rutin, speciellt om din rutin innehåller särskilda rökningstider. Att byta saker upp lite, till exempel att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge efter för dina begär.

TIPS! Om du inte lyckas sluta, bör du inte slå på dig själv eller bli avskräckt. Många människor misslyckas, även om de är korrekt motiverade.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på ett vanligt schema. När du har lite ledigt tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller spela ett spel som är ny för dig.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära ner på att röka.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.

Du har tidigare tidigare använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. Vad sägs om yoga eller meditation?

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Bara sätta allt detta råd till god användning.