Mycket effektiva strategier för att sluta röka


Behovet av en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kanske till och med känner att något är "off" om du inte reser med dina favoritrökar. Om du vill sparka den här dåliga vanan till kanten, fortsätt läsa. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så ge dem ett försök.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Få en annan distraktion då.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Om du har blivit trött på att du vill röka, är du redan halvvägs för att sluta! De råd som du läser i den här artikeln ger dig de extra verktyg du behöver för att slutligen ge upp cigaretterna. Testa några av vad du läser om och ta bort dig från att röka.Source link