Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Det här är stressiga tider i världen, och eftersom stress kan utlösa en uppmaning att röka, kan det vara svårare att sluta nu än någonsin. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Denna artikel kan hjälpa!

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig hålla borta från cigaretter också. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutar röka. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Komma med nya planer för att hantera stress. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Har många idéer, om din första idé inte hjälper.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Du kan ta med kaffet längs arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begärningarna.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag på en tid. Avsluta är en process.

Träning varje dag. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från abstinenssymptomen, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

Om du kan göra bort saker som påminner dig om att röka, blir det lättare att motstå frestelsen. Bli av med tändare och askkoppar. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Du kan ersätta din rökning vana med motion. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Dessutom kommer aktiviteten att göra dig mindre sannolikt att gå upp i vikt när du slutar röka.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter . Träning är också en bra stressavlastare.

Efter den information du just har läst borde du ha större självförtroende för att du äntligen kan bryta din rökning vana. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna för exakt hur man ska sluta.Source link