Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Din make och barn har bett dig att sluta röka. Din läkare berättar förmodligen att du slutar också. Ditt försäkringsbolag erbjuder även dig rabatt för att sluta. Det är dags att sluta, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person uppnår sin egen väg. Du måste göra vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Skapa denna personliga lista gör det här.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Sluta röka

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan vara ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Planera hur du kan hantera de stressiga situationerna. Många rökare blir vana vid rökning när det händer något stressigt. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

TIPS! Ta saker dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

De första dagarna blir det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de första två dagarna är de längtan du känner mestadels psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om denna situation låter bekant, kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Tala med din läkare och fråga vad de tycker du borde använda.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, får du någon med det direkt. Inte bara kommer tiden som spenderas i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig fråga som lurar bakom trangen att röka. Om det emotionella problemet behandlas kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Håll reda på dina vanor när det gäller att röka. När vill du röka?

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, deprimerad eller rastlös.

När du väl väljer att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. De flesta tidigare rökare behövde flera försök innan de slutligen lyckades. Om du upplever ett återfall, avgöra varför det hände, men gå upp och gå vidare.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Planera belöningar över tiden när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna typ av fördel kommer att hålla dig för att fortsätta leva friska.

Tips! En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Sluta inte bara för att andra människor. Medan du kanske är frestad att sluta röka för dina vänner och familj, kommer du bara att lyckas om du vill ha det också. Att sluta röka är en underbar gåva du kan ge dig själv, och du kan också visa att du kan lita på ditt ord.

Nu har du bra information som hjälper dig att sparka vanan och bli frisk. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link