Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Det finns många människor som vill sluta röka missbruk. Rökning är katastrofalt för din hälsa och kan orsaka allvarliga och skadar bara dina lungor under långa perioder. Så läs igenom den här artikeln och hitta de saker som du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Få mycket sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte ser resultaten du letar efter genast , fortsätt att upprepa denna teknik.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en riktig utmaning, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välj små belöningar du tycker om. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsak. Prova gymmet.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör din plats noggrant när du slutar. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Planera hur du kan hantera de stressiga situationerna. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Om du alltid hade en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om fel väg.

Du kan ha använt rökning när du stressad. Om så är fallet kommer du att vara klokt att aktivt söka ett annat uttag.

Deep Preatment

Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Försök att vrida dina svagheter i styrkor och lära av dina misstag. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

Att bli av med något som kan påminna dig om att röka är bra för alla som försöker sparka vanan. Dumpa alla dina tändare och askkoppar.

Djup andning kan hjälpa dig att komma förbi ett cigarettbehov. Denna avslappnande uppgift kan låta dig fokusera på ditt mål att sluta röka. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom den här artikeln har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Genomför nu de råd du just har läst.