Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Du har nog hört att att sluta röka är mycket svårt. Det är bara svårt om du inte vet hur man ska närma sig den. Ju mer informerade du handlar om att sluta röka, desto lättare blir det att faktiskt sluta. Oavsett hur länge du har varit en rökare eller hur mycket du röker per dag kan tipsen du läser hjälpa dig att sluta.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Sluta röka

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret för en cigarett verkar överväldigande. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person uppnår sina mål olika. Du måste göra vad som fungerar för dig. Gör en lista för dig själv.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna metod kan verka lite hård. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

För närvarande bör du förstå vikten av att utbilda dig själv om de bästa sätten att sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link