Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Många rökare tror att sluta är mestadels en fråga om att bli av med cigaretterna och förlitar sig på ren beslutsamhet att sluta. Även om dessa saker är en start i rätt riktning, behöver det inte vara så svårt. Det finns en mängd olika metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Om din kalla turkey försök att sluta röka misslyckades, överväga nikotiners ersättningsterapi.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutet på en måltid eller körning, så får du inte automatiskt att röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

De flesta människor slutar inte röka första och andra gången. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas och har en cigarett, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

Vila är viktigt när du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! När du vill röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Berätta för dig själv att du ska vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen önskar att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden motion kan också förhindra viktökning. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en present till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Du kommer att vara motiverad och ha all anledning att sluta omedelbart.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Om du känner att du håller på att knäcka, få någon annan in på det direkt. Inte bara handlar det med att prata i telefonen avleda dig från ditt begär, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar denna strid ensam.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

TIP! Överväga nikotinersättningsterapi. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det finns ibland känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. När du har tagit upp problemet är det bättre att sluta.

Deep Preatment

Djupt andning kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Det ger dig en minut att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kommer också att tvinga lite syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

Var beredda med strategier för att hjälpa till att hantera situationer som orsakar ångest. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Kom upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på din lista inte eliminerar önskan att röka.

TIPS! Tidigare kan rökning ha varit din hanteringsmekanism under stressiga perioder. Om denna situation låter bekant, kommer du att vara klokt att aktivt söka ett annat uttag.

Nu när du har läst den här artikeln borde du veta hur man slutar röka. Trots att du kanske behöver en rök år och år efter att du har slutat, bör tipsen i den här artikeln sluta lite lättare och öka dina chanser att lyckas med det.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link