Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Många människor inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon rekommenderas inte. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan bara vara det extra tryck du behöver för att hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser resultaten du letar efter genast, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Nikotinutbyte

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom denna vana i ditt sinne. En av fem dödsfall är relaterade till rökning av cigaretter i Amerika.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Nikotin-ersättningssystem hjälper till med cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du vill sluta.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en månad kan du ta dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Som du kan se, om du verkligen försöker, är det möjligt att sluta röka. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.

Att ta bort påminnelserna och triggarna som gör att du vill röka kan också hjälpa dig att sluta röka. Du kan börja med att släcka alla tändare, tändstickor eller askkoppar. Se till att du tvättar alla dina kläder och rengör ditt hus noggrant för att ta bort röklukten. Att göra detta kommer att förhindra saker som påminner dig om att röka från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Detta material kommer att ge dig bra information om. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link