Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Du måste vara motiverad om du vill lyckas sluta röka. Fördelarna som kommer att uppstå när du slutar är enorma. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer och känna och se ung igen. Fortsätt läsa för att sluta röka.

Support Group

TIP! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Om du vill hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokalsamhälle eller gemenskapskollegiet eller i din kyrka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka . Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Kom ihåg att du kan ha ett liv utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge som du är förbunden. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link