Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, slutar du fortfarande inte en lätt uppgift. Om du försöker sluta röka kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det kan vara vad du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Se till att du får gott om viloplats om du arbetar för att sluta röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin uttag.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nicotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i något program för att sluta röka gör att du försöker ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kommer att hjälpa dig i startpunkten på din rökningstoppresa. Vänta en timme eller mer för att få din första rök den dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att minska rökning.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att sluta just nu. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta vana. Försök bara sluta helt och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Tips! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. För att inte bli en statistik.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om mental missbruk.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta ger dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Tips! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbidbelagda livsmedel. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är förknippad med att sluta.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra detta kan se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Utöva frisläppande endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Få dina nära och kära med när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är dock viktigt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte låt dig skämma bort.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Applicera de tips som anges här för att skydda hälsan hos dig och din familj.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Gör helt enkelt den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.



Source link