Mycket informativa tips som hjälper dig att sluta röka


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Så fortsätt läsa igenom följande stycken för idéer du kan använda för att slutligen sluta för gott, nu snarare än i den avlägsna framtiden. Applicera kunskapen i den här artikeln för att hjälpa dig att permanent sluta röka vana.

Kallt Turkiet

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

Många rapporterar att få vikt under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är inte lätt att sluta röka, och du borde vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

TIPS! Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Försök aldrig sluta röka själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Secondhand Smoke

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. För att öka din chans att lyckas utveckla ett stödsystem.

Förblir optimistisk och fortsätt att vara motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringarna som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

Sök support online. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Även andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom denna resa.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Även om det psykologiska begäret kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig ett begär efter en cigarett, behöver du ring någon för deras stöd. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och det är också en bra motivator att veta att du har någon som du kan tro och lita på.

TIPS! Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att Använda friska metoder för att klara av biverkningen av stress. Försök hitta nya intressen, till exempel motion, en intressant hobby eller till och med en massage.

Du borde må bättre om dig själv eftersom du har tagit steget för att göra en livslång förändring för en friskare dig. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.Source link