Någon kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Följ dessa strategier, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att skapa den här personliga listan gör just det.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Sluta röka

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Minska mängden cigaretter du röker. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Det är mycket sant att många människor är redo att sluta röka, men de vet bara inte var de ska börja. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.Source link