Någon kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Din familj har bett dig att ge upp cigaretter. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Du kommer också att upptäcka att din försäkringsleverantör kommer att erbjuda rabatt för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kan motivera dig i svaghetstid.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Använd internet för att hitta online supportgrupper och forum. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Tillbringa pengar du sparar genom att inte betala för cigaretter och ge din familj en belöning för att ge dig stöd genom de hårda tiderna.Source link