Någon kan sluta röka med utmärkt råd som detta


De flesta har svårt att försöka sluta röka. Ingen enkel teknik fungerar bra för alla. Du kan ha några försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som fungerar för dig.

Kallt Turkiet

TIPS! När du känner en cigarett, ställer du in en viss tid så att du får vänta dig. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan att röka upphör. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på din avslutningsresa.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Även om det kan vara sant att eliminera rökning från ditt liv kan vara en lång, hård process, men det finns många potentiella botemedel och inga kommer att fungera för alla. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Du kan göra bra framsteg genom att följa tipsen här och hitta positivt stöd och motivation. Du kan bli förvånad över hur snabbt du går vidare mot att sluta helt och hållet.Source link