Någon kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa tryck och slutligen sparka röken vana.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Sluta röka

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de utlösare som får dig att känna dig som en cigarett . Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Det här kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

TIPS! Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Försök inte själv det här. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att vara med andra som befinner sig i samma båt kan vara till hjälp.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Lös upp innan du ens är frestad att aldrig försöka "bara en".

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

De första dagarna blir det svåraste. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Förstå detta kan göra att motstå begäret mindre traumatiskt.

Det är dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Du kommer också att bidra till att säkerställa din familjs säkerhet genom att minska den begagnade rök som finns i ditt hem. Detta gör det ännu viktigare att du slutar idag.

Frame sluta röka som något du gör för dig själv, snarare än för dig själv. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka ständigt. Dessa tankar kan säkerställa att du blir motiverad och påminna dig om dina skäl att sluta.

Rökningskänsla

Om du försöker sparka rökning, kan rådgivning vara ett bra alternativ att försöka. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som är kopplade till din rökning vana. Om det åtgärdas kan rökbehovet gå bort. Om rådgivning är av intresse för dig, tala med din läkare för ett hänskjutande.

Få hjälp från vänner och familj när du fattar beslutet att sparka röksvanan. Låt alla veta att du vill sluta röka. Andra kan hjälpa dig att hålla dig på rätt håll och få dig att sluta en gång för alla. Du kan också maximera dina chanser att lyckas genom att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta eller arbeta med en terapeut.

TIPS! För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande spänningen. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller till och med ha ett vanligt massageschema.

Om du känner att du behöver en cigarett direkt, försök sedan andningsövningar för att lugna begäret. När du fokuserar på din andning, fokusera också på varför du vill sluta röka. Detta rör syrgas i dina lungor vilket hjälper dig att slappna av. Att öva djupt andning är en enkel teknik och kan utföras på vilken plats som helst.

Vissa människor är beroende av känslan av att ha en cigarett i munnen. Om du är en av dessa människor, sätt någonting i munnen när du känner dig villig att röka. Några bra knep att stimulera din mun på andra sätt skulle vara att tugga tuggummi eller suga på hårt godis när du befinner dig som vill ha en cigarett. För andra människor passar elektroniska cigaretter räkningen.

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha upphört inom några månader. Stress och utmattning är bara två av de faktorer som kan försvaga din beslutsamhet och få dig att ge efter för ditt behov av en cigarett. Var uppmärksam på att stanna ett steg före dina rökutlösare.

TIPS! Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil.

Istället för att begå sig att röka, gör ett livsengagemang för att träna. När din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. Din kropp kommer att bli starkare och starkare, och du kommer bli mindre frestad att falla tillbaka på dina gamla vanor.

Om du blir för irritabel när du försöker sluta röka kan nikotinbytebehandling vara din bästa insats. Du kan välja en nikotinplåster eller nikotingummi. Endera kommer att bidra till att minimera känslor av uttag, samtidigt som du håller på att puffa bort på en cigarett. När den fysiska beroende av rökningsprocessen har brutits kan du börja rensa ditt nikotinsystem.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Dela vad som har varit till hjälp för dig med andra som försöker sluta.Source link