Någon kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Så, varför rökning du fortfarande? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Tänk inte på framtiden. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Sluta röka

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Att stoppa din cigarettvanor låter dig bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link