Någon kan sluta röka när de har kraftfulla tips som dessa


Folk kommer att klaga på hur tufft det är att sluta, men de flesta kände inte rätt sätt att göra det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har på att sluta, desto enklare är det. Vem som helst borde kunna sluta röka om de använder informationen som anges i följande artikel.

Om du vill röka smälter du åt dig, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du slutar ge dig, åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Kan hypnos fungera för dig? Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig efterlevnad.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig hur du klarar av de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Det kan också vara en bra stressavlastare. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Försök inte själv detta. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Älskade Ones

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan din älskade de också. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Ta varje dag en åt gången. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att bekämpa din tobaks- och nikotinbehov.

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik för att sluta röka. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Informationen från den här artikeln ska vara till hjälp för dig, så du kan lyckas med ditt slut.Source link