Någon kan sluta röka när de har kraftfulla tips som dessa


Den som försöker sluta röka har ofta de bästa avsikterna, men att följa igenom till framgång utlöser många. Den här artikeln kan hjälpa dig att ge dig den motivation du behöver för att slutligen sparka vanan för gott. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Vila är viktigt när du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

10 minuter

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som är tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det här är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesomkopplare. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på din avslutningsresa.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, för att det kommer att få en ren, frisk lukt.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Prata med andra människor och dela dina tips med dem. Du kommer att hitta tröst i att prata med människor som går igenom samma slags kampar.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Om du har en reservplan av tillgängliga alternativ, kommer du att vara mindre benägna att tända. Ha mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Tänk på de effekter som rökning har på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Omkring tjugo procent av amerikanerna dör av rökrelaterade orsaker. Låt inte dig själv bli statistik.

Sluta röka

Tips! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör att rökning är mindre önskvärt.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara det svåraste när du slutar röka. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Om dina viljestyrktankar och du känner en stark önskan att röka, ta upp telefonen. Personen kan vara en vän, familjemedlem eller ens medarbetare. Se bara till att det är någon som lyssnar på dina känslor och svarar ärligt. Inte bara fungerar telefonen som en bra omdirigering tills ditt begär har upphört. Det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Det är viktigt att vara optimistisk om processen att sluta rökning; inse att du inte behöver röka och att du blir friskare som ett resultat. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link