Någon kan sluta röka när de har kraftfulla tips som dessa


Dina älskade desperat att du slutar röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Du kommer också att upptäcka att din försäkringsleverantör kommer att erbjuda rabatt för att sluta. Varför ringer du fortfarande? Läs tipsen i den här artikeln för att hitta en metod som fungerar för dig och sluta röka för gott.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta Det kan vara till hjälp för dig att tala med personer som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Sluta röka

TIPS! Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försök att äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis kommer att gå med din slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Nu är du väl rustad med den information du behöver för att sparka vanan för gott. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.Source link