Nya idéer för dem som vill sluta röka


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Men om du antar en optimistisk tankegång och en vilja att uthärda, kommer du att öka dina chanser till framgång. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! För att öka dina chanser att bli framgångsrik i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. Om du ställer problemet skriftligt kan du se det tydligare.

Om du inte kan sluta kall kalkon använder du nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Försök aldrig sluta röka själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Belöna dig själv

Tips! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Sluta röka

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att fokusera på de positiva förändringarna som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

De flesta vill sluta, men få är villiga att försöka göra det. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation att hålla kursen. Implementera tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.Source link