Nya idéer för dem som vill sluta röka


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Ju mer informerade du handlar om att sluta röka, desto lättare blir hela situationen. Tipsen som ingår i hjälper alla att sparka vanan.

Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och få igenom det här. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier eller community college.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person uppnår sin egen väg. Det är väldigt viktigt att hitta vilka sätt som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista hjälper dig att göra detta.

Tips! Ta varje dag en åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte är det fall, fortsätt försök med den här metoden.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte gör.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta del av en film. Efter en tobaksfri månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer trangen att röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv är kommer att vara när du slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

TIPS! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Om du har rökt inuti ditt hus, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På detta sätt, och en rökig lukt kommer inte hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation hela tiden. Det kan innebära att motiverande budskap läggs på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina intentioner.

Planera framöver hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Håll en lista över flera distraheringar som du kan använda om en inte fungerar.

Tips! Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Den första veckan efter att du börjar sluta är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Rökvanor

Förhoppningsvis har den här artikeln utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna att försöka sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Allt du behöver göra är att komma ihåg orden i den här artikeln, och på nolltid kan du sparka din rökning vana.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Det finns så mycket Array-information att lära. Denna artikel tjänar som en bra utgångspunkt för lärande. Fortsätt lära dig mer och fortsätt med nyheterna.Source link