Nya idéer för dem som vill sluta röka


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på din livskvalitet. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Ännu mer oroande, rökning påverkar din inre hälsa dramatiskt. Om du slutar röka kan den vända många av dess negativa effekter. Om du inte vet vad du ska göra för att sluta läser du den här artikeln.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper kan hittas på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig . Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Siktmål

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar en träningsrutin, kontakta din läkare.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

Även om tanken på att sluta röka ofta är skrämmande, kommer fördelarna med din hälsa är väl värt ansträngningen. Nu när du har läst tipsen från den här artikeln, förhoppningsvis känner du dig mer säker på att du slutar sluta röka vanan. Välj ett tips idag.Source link