Nya idéer för dem som vill sluta röka


Med all stress och tryck relaterat till dagens livsstil kan det vara extremt svårt att sluta röka. Tipsen i den här artikeln kan hjälpa dig att befria dig från missbruk och sluta röka för gott.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser du och får dig att röka Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Älskade Ones

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara hälsosamma också.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försöker du åtminstone så länge som möjligt. Tvinga dig att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Minska rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Du kan också försöka bara röka hälften av en cigarett åt gången för att skära tillbaka på rökning.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av livet.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha mycket mer förtroende för din förmåga att permanent sluta röka. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link