Nya idéer för dem som vill sluta röka


Det kan vara lätt att starta din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, bara för att erkänna nederlag någon gång på vägen. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

10 minuter

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan vara till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja den ett tag. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

När du är redo att sluta röka allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom ihåg orsakerna till att du stannade för att vara motiverad.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling som hjälper dig att sluta.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

För hela ditt liv, var optimistisk och veta att ditt liv blir mycket lyckligare och friskare utan att röka. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link