Nya idéer för dem som vill sluta röka


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Även försäkringsbolag kommer att minska din självrisk när du slutar. Så, varför har du inte slutat röka än? Det här är en bra tid att sluta röka och aldrig se tillbaka, så använd informationen i följande artikel för att slutligen sluta.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Tips! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir cravings. Fyll ner din driftstopp med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, dagskvällen eller en kulturell utflykt.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite kvar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. En gång stannar det, så var bara tålmodig.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Kanske lägger inspirerande skyltar på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika avslutande teknikerna som de har försökt. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört denna besvärliga resa och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand från erfarenhet och bevisade resultat.

TIP! Överväga nikotinersättningsterapi. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara runt din rök. En av fem dödsfall är relaterade till rökning av cigaretter i Amerika. Undvik att bli en statistik!

Träning varje dag. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Medan de frigjorda endorfinerna inte ger jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

Byt din rökning vana för en träningsvanor. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Du bör också träna för att motverka vissa biverkningar av att sluta, till exempel viktökning.

TIPS! Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

Se om din rökningspersonal kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor att sluta röka. Dra nytta av de många senaste framstegen som rökforskare har gjort. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Din läkare är din bästa resurs för att hitta ett läkemedel som hjälper dig att sluta röka.

Nu är du redo och har kunskapen att sluta röka för alltid. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa de människor i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.

TIPS! Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer.Source link