Nya idéer för dem som vill sluta röka


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärande att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna att göra.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kan fördröjningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta kan vara en process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Sluta röka

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att förhindra eventuell viktökning som du kan uppleva.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om de många anledningarna till varför du ska sluta.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kan ge dig vid svag tid.

Du kan förmodligen övertyga dig om att en rök inte kommer att skada dina framsteg, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

De första dagarna av att sluta är de svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När 48 timmar har gått, kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att behålla din kroppsviktökning. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din önskan om att en cigarett växer, ta upp telefonen. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så att ditt begär har tid att gå och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det finns ibland känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. Om du kan ta itu med det underliggande problemet, kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Skapa en mantra av de viktigaste anledningarna till att du måste sluta röka. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta är ett värdefullt sätt att använda din mentala styrka för att överbrygga återkallandet och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Informera din plan att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningslösningsgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att starta din rökningstoppningsresa.

När du väl väljer att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. De flesta tidigare rökare behövde flera gånger utan framgång innan ett avslutningsförsök slutligen lyckades. Om du har ett motgång, se varför du hade återfallet och fortsätt sedan.

Skapa belöningar för att ge dig själv medan du slutar. Du kommer att spendera mycket mindre pengar när du slutar röka. Denna konkreta fördel av att undvika rökning kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Många personer som lyckats sluta röka utan upphörande har förlitat sig på att förnya sin attityd. Om du liknar att sluta röka för att ta det dag för dag, kommer du att ha en bättre inställning för att slå den.

TIPS! För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången.

Berätta för dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Om många människor vet att du slutar röka, kan alla hålla dig ansvarig. Du kommer att vara motiverad för att undvika att du släpper ner dem. Denna önskan att lyckas kan hjälpa dig att undvika att röka även när tiderna är tuffa.

Många uppfinningsrika typer har insett att upprätthålla en detaljerad dagbok kan verkligen hjälpa till i kampen för att sluta röka. Folk röker ofta som ett sätt att slappna av i nerverna. Att skriva ner dina tankar i en tidskrift är ett mycket hälsosammare sätt att få ner stress, ångest och stress. Det bästa är att det är gratis.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.

TIPS! Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Detta är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag.Source link