Nya idéer för dem som vill sluta röka


Många tror felaktigt att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och förlita sig på ren beslutsamhet att sluta. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, kan de göra slut på extremt svårt och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns en mängd olika metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka vana.

Att skriva ner saker kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Skapa en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar de bästa alternativen är. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning i spåren.

Nikotinutbyte

Nikotinbytesprodukter är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Du kan försöka använda nikotinersättningsterapi om du har nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. När du gör det en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan börja sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara en halv cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att se den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstiden.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta.

Nu när du har tagit dig tid att läsa detta råd bör du nu vara bättre rustad att formulera en plan för att sluta röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är det mer troligt att du slutar på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln till ditt liv.Source link