Nya idéer för dem som vill sluta röka


Det är ingen hemlighet att rökning är skadlig för din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att sätta saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Sluta röka gradvis. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Den här metoden att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinuttagssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller boka massage på ett vanligt schema. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker eller läs en bok.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta cigarettmärken. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett effektivt sätt att sluta röka.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa till att påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan hjälpa dig att börja processen med att sluta vanan helt och hållet. Försök en fördröjning om en timme innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära ner på din rökning.

Det är möjligt att sluta röka om du bestämmer dig för att lägga lite ansträngning på det. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna avstå från din rökning vana för gott på nolltid.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Ta den här informationen och börja använda den direkt.