Nya idéer för dem som vill sluta röka


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du försöker sluta kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Dessa tips kan underlätta ditt slut.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. De ex-rökare du känner förmodligen var inte framgångsrika vid första försöket. När du en gång har åtagit sig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att säkerställa att du inte blir offer för vanan igen. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Du kommer att upptäcka att du blir bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välja nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Om du röker hemma, städa din plats noga, så det luktar inte av rök. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du har slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kanske ser att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, emotionellt och annars.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

Om du inte lyckas med ditt första avsluta försök, bli inte nedtonad. Det finns tillfällen då den bästa planen inte kommer att fungera. Hitta dina svagheter och skapa solida säkerhetskopieringsplaner för att hålla dem från att spåra dig igen. Med förtanke kan du så småningom triumfera över att röka!

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att sparka vanan på en kortare tid. Använd detta råd du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en lång process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.Source link