Nyttiga tips för att avbryta den skadliga rökningssituationen


Du kommer att ha nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Att lägga ner något på skrivbordet kan ha en djupgående inverkan på din mentala utseende. Det kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Även om du förlorar så småningom, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta kan vara en lång process.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan hjälpa dig att börja processen med att sluta vanan helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära ner på rökning.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

De flesta som försöker sluta misslyckas vid första försöket. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, snabbt ange ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Detta kan innebära att motiverande budskap läggs på kontorsmuren, eller att du donerar ett armband för att indikera dina avsikter.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Du vill inte vara en annan statistik.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden motion kan också säkerställa att du håller din kroppsviktökning. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång vid någon tidpunkt i en framtida ansträngning på vägen.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper människor att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kan få. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttagsperioden.

När du försöker motstå frestelsen av en cigarett, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Var medveten om vad dina vanor är. När är det troligt att du vill röka mest?

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Sluta röka

När du äntligen bestämmer dig för att sluta röka, är det viktigt att du är fast besluten att aldrig ge upp. Många som slutar röka hade gjort många försök innan de lyckades sluta. Om du upplever ett bakslag, förstå varför det hände och starta programmet igen.

Spendera tid på att tänka på skäl som du vill sluta röka. Skriv ner de översta orsakerna till ett papper och håll dem praktiska i din plånbok eller på fickan. När du känner dig villig att röka, kontakta din lista med skäl och läs igenom den för förnyad motivation.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att prata för någon annan än dig själv lyckas inte.

Det kan vara väldigt emotionellt beskattande att sluta röka. Cravings är riktiga saker och det kan vara lätt att motstå.

Berätta för alla att du slutar cigaretter. Ju fler människor som känner dig slutar, desto fler människor finns det som kan hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja sakna förväntningar och svika andra människor. Denna typ av motivation som du behöver när det är svårast att motstå.

TIPS! Försök inte själv detta. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

När du känner för att röka, ta en suger istället. Lollipopstickan från suget hjälper till att ockupera handen som du brukar använda för att hålla en cigarett. Den runda delen kan också hålla din mun upptagen.

Utan tvekan är du bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Förr än du kanske förväntar dig kommer du att skörda belöningen att inte röka.

Det är dags att sätta denna information i praktiken. Även om det är svårt att lära sig nya koncept, borde du veta grunderna nu. Innan du vet det, kommer du att veta så mycket som experterna.Source link