Nyttiga tips för att avbryta den skadliga rökningvanen


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Det kraftfulla rådet i den här artikeln kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg till att vara rökfri.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med din åtagande att sluta.

TIPS! Sluta röka gradvis. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Övning är också en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, upprepa processen så ofta som du behöver.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ska sluta.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite fritid, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel eller läser en bok.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra dig och alla runt dig hälsosammare.

Om du röker hemma, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Även människor som har de bästa avsikterna och framtiden. Du kan hitta seger i ett framtida försök.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

I stället för att betraktas som ett offer, se det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att ge dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

När du försöker sluta röka, äta mycket nötter, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta av många skäl. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kan få. Näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

TIPS! Gör en undersökning av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Men det behöver inte vara omöjligt. Tid, tålamod och en stor viljestyrka är nödvändiga för att komma igenom det. Det är också viktigt att ha information och råd som är tillgängliga för att hjälpa dig genom processen. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Detta material kommer att ge dig bra information om. Använd data som du tar från denna artikel till verkliga livet.Source link