Nyttiga tips för att avsluta den skadliga rökningens vana


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är det fortfarande inte en lätt uppgift att sluta. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kanske du bara behöver ett bra tryck i rätt riktning. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det enklare för dig att komma igång.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på internet, eller på kyrkor lokalt.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Att röka är en lång process. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig, de kommer att motivera dig att förbli engagerade. Detta stöd och ansvar kan stärka din rökning för gott.

Övning är en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte har tränat regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Några mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känna uppmaningen, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. Efter en tobaksfri månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt att skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker . Oavsett vilken vikt du får, kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla runtom dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka ger fördelar för dig och dig som älskar dig friskare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

TIPS! Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömliga.

Sätt listan någonstans där du kan se den framträdande varje dag. Detta kan motivera dig styrka under svaghetstimmar.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att tända upp en annan cigarett. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Du har kanske tidigare använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om du har använt rökning för att lindra stress, kommer det att vara nödvändigt att du identifierar ett annat sätt att uppnå avslappning.

Tips! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Du kan köpa dessa produkter i disken.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. När du har tagit itu med detta problem, försvinner rökgasen också.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka röksvanan. Berätta för folket runt om dig att du försöker sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka på att gå med i en rökningslösning och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Många människor som försöker sluta röka bära runt hårt godis eller tandkött med dem av den anledningen. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kommer att kunna hjälpa dig med tips och råd som gör det lättare att sluta.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en diet medan du är i mitten av att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och magera mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Använd informationen som ingår här för att förbättra din hälsa och din familjs hälsa.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Gå ut och implementera denna information.Source link