Nyttiga tips för att avsluta den skadliga rökningens vana


Alla som röker vet att sluta är i hans eller hennes bästa intresse. Har du någonsin hört en rökare glädja sig över hur lyckliga de är att de bestämde sig för att börja röka? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Följande råd här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortsätter och röker kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Tips! Sluta röka ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Gör en lista över metoder du kan använda för att avsluta. Alla har sina mål. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med ditt engagemang att sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

TIPS! Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning är en beprövad stressavlastare, och människor som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon är det viktigt att justera hur du gör sådana saker eller gå till en annan utrymme att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller stanna i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ska sluta.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder om hur du hanterar påfrestning. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite tid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Sluta röka

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsa hos någon omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Många har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Ta med detta råd för att du ska kunna använda dig i ditt liv för att ställa dig fri från att röka.

Idag vill alla veta om Array-världen, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link