Nyttiga tips för att avsluta den skadliga rökningens vana


Det finns få rökare som inte vet att de borde sluta. Har du någonsin hört ett röktal om hur hälsosamt och näringsrikt deras cigarett är? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men ex-rökare gör det. Följande råd kommer att ge dig ut.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person gör saker. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som bästa alternativen är. Att skapa din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! ve bestämde sig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, upprepa det här steget så ofta som behövs.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, kompletterar du försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Till exempel, Om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat med händerna, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Sluta röka

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta hjälper dig att sluta röka.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig i dina ansträngningar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

TIPS! Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

De flesta människor slutar inte röka första försöket. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen, sätt in ett nytt datum för att sluta igen. Prova att sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära dig av dina misstag varje gång man uppstår.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Du kan upptäcka en mängd olika webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela med sig av att sluta strategier och framgångar med andra som förstår din kamp.

TIPS! Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många misslyckas med att sluta, eftersom de har fel inställning.

Håll dig borta från de situationer där du normalt skulle röka.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade av en stor sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte ett nummer!

De första 7 dagarna av att sluta är de svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de första två dagarna kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt. Dessa symptom är inte lätt att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! Försök inte sluta ensam. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om de hjälper dig att uppnå det här målet.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, som Din lungkapacitet börjar omedelbart förbättra. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings till viss del.

Rådgivning kan hjälpa dig sluta röka. Det kan finnas en känslomässig faktorer som påverkar människor att röka. När du har tagit upp problemet är det svårt att röka.

TIPS! Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kan misslyckas första gången.

Nonsmokers har svårt att förstå hur rökare kan fortsätta röka, även när de vet hur ohälsosamt det är. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din beroende av rökning.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med den här artikeln.Source link