Nyttiga tips för att sparka din rökmiljö idag


Att sluta röka kan vara mycket fördelaktigt för dig. Håll dessa knep och tips för att hjälpa dig att sluta. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Det kan verka ganska svårt. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. På så sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. När 48 timmar har gått, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Träning. Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, så starta en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Dessutom kan träning regelbundet hjälpa dig att undvika viktökning i samband med att du slutar röka. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om det höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer det att hjälpa dig att klara av cigarettuttaget.

Om du kan göra bort saker som påminner dig om att röka, blir det lättare att motstå frestelsen. Bli av med alla askkoppar och tändare i ditt hem. Tvätta ditt hus och kläder noga så att de inte längre lukar som rök. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggers dessa saker skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

När du känner ett ögonblick av svaghet, ring någon i ditt supportnätverk. Berätta för någon du litar på att du känner dig frestad att röka. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver att recommit att sluta.

Rådgivning kan vara vad du behöver för att sluta röka. Ibland är känslomässiga skäl relaterade till varför människor röker. När du först klarat dessa problem kommer du bättre att kunna sluta. Om du tror att din rökning kan orsakas av denna typ av trigger, ring din läkare för att diskutera dina alternativ för denna typ av behandling.

Få hjälp av dina vänner och familj när du fattar beslutet om att sluta röka. Se till att alla som regelbundet är omkring dig är medvetna om att du tar detta väldigt viktiga steg. De kan inte göra själva arbetet, men de kan uppmana dig från sidled, och alla som har spelat sport vet hur mycket det spelar roll. En stödgrupp kan också vara till nytta för ditt självkänsla och motivation.Source link