Nyttiga tips för att sparka din rökmiljö idag


Det finns ingen rökare någonstans som inte inser att de borde sluta röka. Har du någonsin hört en medrökare glädja sig över hur glada de känner när de röker cigaretter? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; Men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Följande råd här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för bra tips för att hjälpa dig.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Det finns en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, rekreationscenter eller kyrkor lokalt.

Gör en lista över metoder du kan använda för att avsluta. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att hitta vad som passar dig bäst. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Avsluta kan vara en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinbyten. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Tips! Om din kalla kalkonförsök att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till varför du ska sluta.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du annars inte har tillgång till.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.Source link