Nyttiga tips för att sparka din rökmiljö idag


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Denna artikel har massor av tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka gradvis. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Sluta röka gradvis. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Nikotin-ersättningsterapi

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Tips! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Få en annan distraktion då.

Om du är sjuk att röka, är du ungefär halvvägs för att sluta. Dessa tips bör ge dig nudge att sluta röka för gott. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.Source link