Nyttiga tips för att sparka din rökmiljö idag


Att nikotin är beroendeframkallande är ett välkänt, vetenskapligt faktum. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du avslutar.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste göra vad som fungerar för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Sluta röka dagligen. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Älskade Ones

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära att hjälpa dig genom processen.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kan ge dig hjälp att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Motiverande meddelanden

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Cigaretter är gjorda med nikotin, en mycket beroendeframkallande substans som är svår att släppa. Detta gör det svårare att sluta röka. Att stoppa kan vara svårt för människor, både emotionellt och fysiskt. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.