Nyttiga tips för att sparka din rökmiljö idag


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar och påverkar andras hälsa runt dig. Rökning orsakar allvarliga hälsoproblem som cancer, emfysem och hjärtattacker. Forskning har visat att andrahandsrök orsakar farliga hälsofrågor också. Detta är ytterligare en anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Biten som följer innehåller många bra idéer för att uppnå framgång när du slutar.

Vila är viktigt när du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Sluta röka

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Minska antalet cigaretter som du röker. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Det är klokt att hålla av i minst 60 minuter innan du har den första cigaretten varje dag. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Så småningom kommer du att sluta för gott.

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas.

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Låt inte dig själv bli en statistik.

Älskade Ones

Rökning dödar inte bara rökare, utan även deras nära och kära. Det finns flera hälsoproblem i samband med att röka som hjärtinfarkt, cancer, hjärtsjukdom och emfysem. Även begagnad rök är allvarlig och kan ha negativa konsekvenser för dina näraas hälsa. Det hoppas att de råd du har läst hjälper till att skapa en grund för att sluta.Source link