Nyttiga tips för att sparka din rökmiljö idag


Det borde vara självklart att din familj skulle vilja att du slutar röka. Din läkare echo känslan. Du får även rabatt på din sjukförsäkring om du kan sluta röka. Så, varför har du inte gjort det än? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker sluta kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

10 minuter

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.Source link